Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mature-project.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
MATURE Projektkonference 2018 | Mature

MATURE inviterer til projektkonference d. 22. august 2018 kl. 10-16 på Munkebjerg Hotel i Vejle. Konferencedagen byder på spændende og debatvækkende oplæg om udfordringer og potentialer i fremtidens ældreservice.

Konferencen er målrettet danske forskere, konsulenter, beslutningstagere og andre, der arbejder med eller interesserer sig for den kommende demografiske ændring, anvendelse af velfærdsteknologi på ældreområdet og organiseringen af fremtidens ældreservice. På konferencen præsenteres og diskuteres den nyeste forskning på ældreområdet. Projektdeltagere vil præsentere resultater fra MATURE, og interessante udenlandske oplægsholdere er inviteret til at berige konferencen. Der afholdes oplæg på både dansk og engelsk i parallelle sessioner (se program).

Se mere information om konferencen her.
Tilmelding finder sted på følgende link: maturekonference.nemtilmeld.dk/

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende dag.