Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mature-project.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Advisory Board | Mature

Advisory Board

 

Vi har etableret et Scientific Advisory Board, som bidrager til MATURE med faglig ekspertise og perspektiver på projektets temaer.

Medlemmerne, som er anerkendte internationale forskere inden for aldring og hver repræsenterer forskellige perspektiver, mødes årligt. Advisory Board har en rådgivende rolle, og medlemmerne medvirker ved at yde sparring til henholdsvis projektets forskere og arbejdet med at udvikle scenarier, og de har derudover mulighed for at bidrage til projektarbejdet.

 

Scientific Advisory Board består af følgende medlemmer:

 


Marjolein Broese Van Groenou (Vrije Universiteit Amsterdam – VU, Holland)

Mange ældre voksne lider ikke af sundhedsmæssige problemer, men de har høj risiko for ensomhed enten fordi, de er blevet alene eller skal give intensiv pleje til en ægtefælle”

Læs interview her

 


Moon Choi (Korea Advanced Institute of Science & Technology – KAIST, Sydkorea)

Et af de største spørgsmål drejer sig om meningen med livet.

Læs interview her

 


Simon Biggs (The University of Melbourne, Australien)

”Med befolkningsændringerne og truslerne mod traditionelle former for arbejde bliver antagelserne om, hvordan man bliver en værdifuld borger, nødt til at ændre sig.”

Læs interview her

 

Britt Östlund (Kungliga Tekniska Högskolan – KTH, Sverige)

At være gammel i dag er mere end at være plejemodtager – det er også at være forbruger og borger, og vi bør inddrage alle disse aspekter, når det gælder teknologi.

Læs interview her

 

Desmond O’Neill (Trinity College Dublin, Irland)

Aldring er den mest givende tid i livet.

Læs interview her

 

MATURE

VIVE
Herluf Trolles gade 11
1052 København K
Danmark